LogoGuarding Vision Centar za pomoć
LogoGuarding Vision Centar za pomoć
Web stranica - Početna stranica
Mobilni klijent za iOS
Pregled
Poglavlje 2 Upravljanje uslugama
Registracija i prijava korisnika
Upravljanje uređajima
Upravljanje grupama
Dodavanje grupeUvoz resursa u grupuUređivanje parametara kanalaUklanjanje kanala iz grupeBrisanje grupe
Cloud P2P
Prikaz uživo
Konfiguracija udaljene pohrane
Daljinska reprodukcija
Preuzimanje videodatoteka
Konfiguracija događaja
Centar događaja
Upravljanje kartama
Prosljeđivanje videostreama putem streaming medijskog poslužitelja
Videozid
Statistika
Dohvaćanje podataka
AI nadzorna ploča
Sigurnosna upravljačka ploča
Pyronix upravljačka ploča
Upravljanje osobama
Kontrola pristupa
Evidencija radnog vremena
Videoportafon
Pregled alarma usporedbe slika lica
Upravljanje topologijom
Poglavlje 19 Pretraživanje zapisnika
Upravljanje korisnicima
Poglavlje 22 Upravljanje računima
Konfiguracija sustava
Poglavlje 22 Rad i održavanje
Korisnički priručnikKlijent za stolno računaloUpravljanje grupama

Uklanjanje kanala iz grupe

Uklonite dodane kanale kodiranja iz grupe, pojedinačno ili sve odjednom, u Guarding Vision klijentu.

Možete ukloniti dodane kanale iz grupe.

Izvršite sljedeće korake za uklanjanje dodanih kanala iz grupe. Ovdje kao primjer uzimamo kanal kodiranja.

Koraci

  1. Kliknite Upravljanje uređajima → Grupa za ulazak na stranicu za upravljanje grupama.

    Sve dodane grupe prikazane su s lijeve strane.

  2. Kliknite Kanal kodiranja u grupi.

    Prikazat će se kanali kodiranja uvezeni u grupu.

  3. Odaberite kanal kodiranja i kliknite Izbriši za uklanjanje kamere iz grupe.

  4. Opcionalno: Uklonite sve kanale kodiranja iz grupe.

    1. Kliknite Uvoz.

      Prikazat će se sve grupe i kanali kodiranja u grupama.

    2. Pomaknite miš na grupu.

    3. Kliknite blizu naziva grupe za uklanjanje svih kamera iz grupe.

Uređivanje parametara kanala

Uredite naziv, vrstu streama, vrstu protokola i ostale parametre kanala uvezenih u grupu u klijentu Guarding Vision.

Brisanje grupe

Izbrišite grupu i resurse koje sadrži iz desktop klijenta Guarding Vision kada vam više nisu potrebni.

Sadržaj

Koraci