Dzēst grupu
Dzēsiet grupu un tajā iekļautos resursus no Guarding Vision darbvirsmas klienta, kad tas vairs nav nepieciešams.
Ja nepieciešams, varat dzēst grupu.
Lai dzēstu grupu, veiciet tālāk norādītās darbības.
Darbības
-
Noklikšķiniet uz Ierīču pārvaldība → Grupa, lai atvērtu grupu pārvaldības lapu.
-
Dzēsiet grupu.
- Atlasiet grupu un noklikšķiniet uz dzēšanas ikonas.
- Pārvietojiet peli uz grupu un noklikšķiniet uz dzēšanas ikonas.
Atlasītā grupa un tajā iekļautie resursi tiks dzēsti.
Guarding Vision Palīdzības centrs