Pievienot lietotāju
Superlietotāji un administratori var pievienot jaunus lietotāju kontus un piešķirt atļaujas Guarding Vision Client programmatūrā.
Superlietotājs un administrators var pievienot jaunus lietotājus un, ja nepieciešams, piešķirt dažādas atļaujas dažādiem lietotājiem.
Veiciet šo uzdevumu, lai pievienotu lietotāja kontu.
Lietotāja konts, kuru reģistrējāt, lai pieteiktos programmatūrā, ir iestatīts kā superlietotājs.
Darbības
-
Ievadiet Lietotāju pārvaldība modulis.
-
Noklikšķiniet Pievienot lietotāju , lai parādītu lietotāja informācijas apgabalu.
-
Nolaižamajā sarakstā atlasiet lietotāja veidu.
- Administrators: administratora kontam pēc noklusējuma ir visas atļaujas, un tas var mainīt visu operatoru paroles un atļaujas, kā arī sava konta paroles un atļaujas.
- Operators: operatora kontam pēc noklusējuma nav atļauju, un jūs varat piešķirt atļaujas manuāli. Operators var mainīt tikai sava konta un tā pievienoto kontu paroles.
-
Ievadiet lietotājvārdu, paroli un pēc vajadzības apstipriniet paroli.
Ierīces paroles stiprumu var pārbaudīt automātiski. Mēs ļoti iesakām nomainīt jūsu izvēlēto paroli (izmantojot vismaz 8 rakstzīmes, tostarp vismaz trīs veidu šādas kategorijas: lielie burti, mazie burti, cipari un īpašās rakstzīmes), lai palielinātu jūsu produkta drošību. Un mēs iesakām regulāri mainīt paroli, jo īpaši augstas drošības sistēmā, jo paroles mainīšana reizi mēnesī vai nedēļā var labāk aizsargāt jūsu produktu.
Par visu paroļu un citu drošības iestatījumu pareizu konfigurēšanu atbild uzstādītājs un/vai galalietotājs.
-
Atzīmējiet izvēles rūtiņas, lai piešķirtu atļaujas izveidotajam lietotājam.
-
Neobligāti: noklikšķiniet Noklusējuma vērtība , lai atjaunotu šī lietotāja noklusējuma atļaujas.
-
Noklikšķiniet Saglabāt.
Klienta programmatūrai var pievienot līdz 50 lietotāju kontiem.
Pēc veiksmīgas lietotāja konta izveides lietotāja konts tiek pievienots lietotāju sarakstam vietnē Konta pārvaldība lapa.
-
Pēc izvēles: pēc lietotāja konta izveides veiciet šādas darbības.
Darbība Apraksts Rediģēt lietotāju Sarakstā noklikšķiniet uz lietotāja, lai rediģētu lietotāja informāciju. (Var rediģēt tikai superlietotāja paroli.) Dzēst lietotāju Sarakstā atlasiet lietotāju un noklikšķiniet uz Dzēst lietotāju. (Jūs nevarat izdzēst superlietotāju.)
Guarding Vision Palīdzības centrs