Angi adgangsgruppe for å tilordne adgangstillatelse til personer
Opprett adgangsgrupper for å definere hvilke personer som kan få tilgang til hvilke dører, og bruk deretter gruppene på adgangskontrollenhetene.
Etter at du har lagt til personen og konfigurert personens legitimasjon, kan du opprette adgangsgrupper for å definere hvilke person(er) som kan få tilgang til hvilke(t) dør(er), og deretter bruke adgangsgruppen på adgangskontrollenheten slik at den trer i kraft.
Før du begynner
- Legg til en person i klienten.
- Legg til adgangskontrollenheten i klienten og grupper adgangspunktene. Se Gruppestyring for detaljer.
- Legg til en mal.
Trinn
Når innstillingene for adgangsgruppen endres, må du bruke adgangsgruppene på enhetene på nytt for at endringene skal tre i kraft. Endringer i adgangsgruppen inkluderer endringer i mal, adgangsgruppeinnstillinger, personens adgangsgruppeinnstillinger og relaterte personopplysninger (inkludert kortnummer, fingeravtrykk, ansiktsbilde, kobling mellom kortnummer og fingeravtrykk, kortpassord, kortets gyldighetsperiode osv.).
-
Klikk på Adgangskontroll → Autorisasjon → Adgangsgruppe for å åpne grensesnittet for adgangsgruppe.
-
Klikk på Legg til for å åpne vinduet Legg til.
-
Skriv inn ønsket navn for adgangsgruppen i tekstfeltet Navn.
-
Velg en mal for adgangsgruppen.
Du må konfigurere malen før adgangsgruppeinnstillingene. Se Konfigurer tidsplan og mal for detaljer.
-
I listen til venstre i feltet Velg person velger du personen(e) du vil tilordne adgangstillatelse til.
-
I listen til venstre i feltet Velg adgangspunkt velger du dør(ene), dørstasjonen(e) eller etasjen(e) som de valgte personene skal ha tilgang til.
-
Klikk på Lagre. Du kan se den/de valgte personen(e) og det/de valgte adgangspunktet/adgangspunktene på høyre side av grensesnittet.
-
Etter at du har lagt til adgangsgruppene, må du bruke dem på adgangskontrollenheten for at de skal tre i kraft.
-
Velg adgangsgruppen(e) som skal brukes på adgangskontrollenheten.
-
Klikk på Bruk alle på enheter for å starte bruken av alle valgte adgangsgrupper på adgangskontrollenheten eller dørstasjonen.
-
Klikk på Bruk alle på enheter eller Bruk endringer på enheter.
Alternativ Beskrivelse Bruk alle på enheter Fjerner alle eksisterende adgangsgrupper for de valgte enhetene og bruker deretter den nye adgangsgruppen på enheten. Bruk endringer på enheter Fjerner ikke eksisterende adgangsgrupper for de valgte enhetene og bruker bare den endrede delen av den/de valgte adgangsgruppen(e) på enheten(e). -
Se bruks-status i kolonnen Status, eller klikk på Bruks-status for å se alle brukte adgangsgrupper.
Du kan merke av for Vis bare feil for å filtrere bruksresultatene.
De valgte personene i de brukte adgangsgruppene vil ha autorisasjon til å komme inn/ut av de valgte dørene/dørstasjoner ved hjelp av sitt/sine tilknyttede kort eller fingeravtrykk.
-
- Valgfritt: Klikk på redigeringsikonet for å redigere adgangsgruppen om nødvendig.
Hvis du endrer personenes adgangsinformasjon eller annen relatert informasjon, vil du se meldingen Adgangsgruppe venter på å bli brukt i høyre hjørne av klienten. Du kan klikke på meldingen for å bruke de endrede dataene på enheten. Du kan velge enten Bruk nå eller Bruk senere.
Konfigurer tidsplan og mal
Konfigurer maler for helligdager og uketidsplaner for adgangskontrollgrupper for å definere når adgangsautorisasjon er aktiv.
Søk etter tilgangsgruppe
Søk etter tilgangsgruppen en person tilhører, og vis legitimasjonstype, dørens navn, bruksstatus og annen relatert informasjon.
Guarding Vision Hjelpsenter