Legg til bruker
Superbrukere og administratorer kan legge til nye brukerkontoer og tildele tillatelser i Guarding Vision-klientprogramvaren.
Superbrukeren og administratoren kan legge til nye brukere og tildele ulike tillatelser til forskjellige brukere ved behov.
Utfør denne oppgaven for å legge til en brukerkonto.
Brukerkontoen du registrerte for å logge inn i programvaren, er angitt som superbruker.
Trinn
-
Gå til Brukerbehandling-modulen.
-
Klikk på Legg til bruker for å vise området for brukerinformasjon.
-
Velg brukertype fra nedtrekkslisten.
- Administrator: Administratorkontoen har som standard alle tillatelser og kan endre passord og tillatelser for alle operatører og egne.
- Operatør: Operatørkontoen har som standard ingen tillatelser, og du kan tildele tillatelsene manuelt. En operatør kan bare endre passordene for sin egen konto og kontoene som operatøren selv har lagt til.
-
Angi brukernavn, passord og bekreft passordet etter ønske.
Passordstyrken for enheten kan kontrolleres automatisk. Vi anbefaler på det sterkeste at du endrer passordet etter eget valg (med minst 8 tegn, inkludert minst tre av følgende kategorier: store bokstaver, små bokstaver, tall og spesialtegn) for å øke sikkerheten til produktet ditt. Vi anbefaler også å endre passordet regelmessig, spesielt i systemer med høy sikkerhet, der månedlig eller ukentlig endring av passordet kan beskytte produktet bedre.
Riktig konfigurasjon av alle passord og andre sikkerhetsinnstillinger er installatørens og/eller sluttbrukerens ansvar.
-
Merk av i avmerkingsboksene for å tildele tillatelser til den opprettede brukeren.
-
Valgfritt: Klikk på Standardverdi for å gjenopprette standardtillatelsene for denne brukeren.
-
Klikk på Lagre.
Det kan legges til opptil 50 brukerkontoer for klientprogramvaren.
Etter at brukerkontoen er opprettet, legges den til i brukerlisten på siden Kontobehandling.
-
Valgfritt: Utfør følgende operasjoner etter at brukerkontoen er opprettet.
Operasjon Beskrivelse Rediger bruker Klikk på en bruker i listen for å redigere brukerinformasjonen. (Bare passordet til superbrukeren kan redigeres.) Slett bruker Velg brukeren fra listen og klikk på Slett bruker. (Du kan ikke slette superbrukeren.)
Guarding Vision Hjelpsenter