Groep verwijderen
Verwijder een groep en de bijbehorende resources uit de Guarding Vision-desktopclient wanneer u deze niet meer nodig hebt.
U kunt de groep verwijderen als dat nodig is.
Voer de volgende stappen uit om de groep te verwijderen.
Stappen
-
Klik op Apparaatbeheer → Groep om naar de pagina voor groepsbeheer te gaan.
-
Verwijder de groep.
- Selecteer de groep en klik op het verwijderpictogram.
- Beweeg de muis naar de groep en klik op het verwijderpictogram.
De geselecteerde groep en de resources daarin worden verwijderd.
Guarding Vision Helpcentrum