LogoGuarding Vision Helpcentrum
LogoGuarding Vision Helpcentrum
Website - Homepage
iOS-mobiele client
Overzicht
Hoofdstuk 2 Servicebeheer
Gebruikersregistratie en aanmelding
Apparaatbeheer
Groepsbeheer
Groep toevoegenBronnen importeren naar groepKanaalparameters bewerkenKanaal uit groep verwijderenGroep verwijderen
Cloud P2P
Live-weergave
Configuratie van externe opslag
Externe weergave
Videobestanden downloaden
Gebeurtenisconfiguratie
Gebeurteniscentrum
Kaartbeheer
Videostream doorsturen via streaming-mediaserver
Videowall
Statistieken
Gegevens ophalen
AI-dashboard
Beveiligingsbedieningspaneel
Pyronix-bedieningspaneel
Personenbeheer
Toegangscontrole
Tijd en aanwezigheid
Video-intercom
Alarm voor gezichtsvergelijking weergeven
Topologiebeheer
Hoofdstuk 19 Logboekzoekopdracht
Gebruikersbeheer
Hoofdstuk 22 Accountbeheer
Systeemconfiguratie
Hoofdstuk 22 Bediening en onderhoud
GebruikershandleidingDesktopclientGroepsbeheer

Kanaal uit groep verwijderen

Verwijder toegevoegde coderingskanalen uit een groep, afzonderlijk of allemaal tegelijk, in de Guarding Vision Client.

U kunt de toegevoegde kanalen uit de groep verwijderen.

Voer de volgende stappen uit om de toegevoegde kanalen uit de groep te verwijderen. Hier nemen we het coderingskanaal als voorbeeld.

Stappen

  1. Klik op Apparaatbeheer → Groep om naar de groepsbeheerpagina te gaan.

    Aan de linkerkant worden alle toegevoegde groepen weergegeven.

  2. Klik op Kanaal coderen in de groep.

    De coderingskanalen die in de groep zijn geïmporteerd, worden weergegeven.

  3. Selecteer het coderingskanaal en klik op Verwijderen om de camera uit de groep te verwijderen.

  4. Optioneel: verwijder alle coderingskanalen uit de groep.

    1. Klik op Importeren.

      Alle groepen en de coderingskanalen in de groepen worden weergegeven.

    2. Beweeg de muis naar de groep.

    3. Klik naast de groepsnaam om alle camera's uit de groep te verwijderen.

Kanaalparameters bewerken

Bewerk de naam, het streamtype, het protocoltype en andere parameters van kanalen die zijn geïmporteerd in een groep in de Guarding Vision-client.

Groep verwijderen

Verwijder een groep en de bijbehorende resources uit de Guarding Vision-desktopclient wanneer u deze niet meer nodig hebt.

Inhoudsopgave

Stappen