Transferul dispozitivului către alții
Aflați cum să transferați proprietatea dispozitivului către un alt cont de utilizator
Puteți transfera dispozitivele din contul dvs. către alt cont. După aceea, dispozitivul transferat va fi indisponibil pentru dvs., iar contul țintă va avea toate permisiunile de configurare și operare ale dispozitivelor.
Pași
-
Accesați pagina de setări.
- Pe pagina listei de dispozitive, dacă pagina este în modul listă, glisați numele dispozitivului spre stânga și atingeți
. - Pe pagina listei de dispozitive, dacă pagina este în modul miniatură, atingeți numele dispozitivului sau atingeți
. - Pe pagina Vizualizare live, atingeți
și apoi atingeți Settings.
- Pe pagina listei de dispozitive, dacă pagina este în modul listă, glisați numele dispozitivului spre stânga și atingeți
-
Atingeți Transfer Device.
Un cod de securitate pentru verificarea identității dvs. va fi trimis la numărul de telefon mobil sau la adresa de e-mail înregistrată.
-
Introduceți codul de securitate primit și apoi atingeți Next.
-
Setați informațiile contului țintă.
- Introduceți numele de utilizator, numărul de telefon mobil sau adresa de e-mail a contului țintă și apoi atingeți Confirm.
- Atingeți
pentru a scana codul QR al contului țintă și apoi atingeți Confirm.
Apare fereastra Cod de verificare a dispozitivului.
-
Introduceți codul de verificare a dispozitivului și apoi atingeți Confirm pentru a finaliza transferul dispozitivului.
Codul de verificare implicit al dispozitivului se află de obicei pe eticheta dispozitivului. Dacă nu este găsit niciun cod de verificare, introduceți codul de verificare a dispozitivului pe care l-ați creat la activarea serviciului Guarding Vision.
Centru de ajutor Guarding Vision