Ștergere grup
Ștergeți un grup și resursele pe care le conține din clientul desktop Guarding Vision atunci când nu mai aveți nevoie de acesta.
Puteți șterge grupul dacă este necesar.
Urmați pașii de mai jos pentru a șterge grupul.
Pași
-
Faceți clic pe Gestionare dispozitive → Grup pentru a accesa pagina de gestionare a grupurilor.
-
Ștergeți grupul.
- Selectați grupul și faceți clic pe pictograma de ștergere.
- Mutați mouse-ul pe grup și faceți clic pe pictograma de ștergere.
Grupul selectat și resursele din acesta vor fi șterse.
Centru de ajutor Guarding Vision