LogoCentru de ajutor Guarding Vision
LogoCentru de ajutor Guarding Vision
Pagina principală
Client mobil iOS
Prezentare generală
Capitolul 2 Gestionarea serviciului
Înregistrarea și autentificarea utilizatorului
Gestionare dispozitive
Gestionare grupuri
Adăugarea unui grupImportul resurselor în grupEditarea parametrilor canaluluiEliminarea unui canal dintr-un grupȘtergere grup
Cloud P2P
Vizualizare live
Configurare stocare la distanță
Redare la distanță
Descărcare fișiere video
Configurare evenimente
Centru de evenimente
Gestionare hărți
Redirecționarea fluxului video prin serverul media de streaming
Perete video
Statistici
Recuperare date
Tablou de bord AI
Panou de control de securitate
Panou de control Pyronix
Gestionare persoane
Control acces
Pontaj și prezență
Videointerfon
Vizualizarea alarmei de comparare a imaginilor faciale
Gestionare topologie
Capitolul 19 Căutarea jurnalelor
Gestionare utilizatori
Capitolul 22 Gestionarea conturilor
Configurare sistem
Capitolul 22 Operare și întreținere
Manual de utilizareClient desktopGestionare grupuri

Eliminarea unui canal dintr-un grup

Eliminați canalele de codare adăugate dintr-un grup, individual sau toate odată, în clientul Guarding Vision.

Puteți elimina canalele adăugate din grup.

Efectuați următorii pași pentru a elimina canalele adăugate din grup. Aici luăm ca exemplu canalul de codare.

Pași

  1. Faceți clic pe Gestionare dispozitive → Grup pentru a intra în pagina de gestionare a grupurilor.

    Toate grupurile adăugate sunt afișate în stânga.

  2. Faceți clic pe Canal de codare din grup.

    Vor fi afișate canalele de codare importate în grup.

  3. Selectați canalul de codare și faceți clic pe Ștergere pentru a elimina camera din grup.

  4. Opțional: Eliminați toate canalele de codare din grup.

    1. Faceți clic pe Import.

      Vor fi afișate toate grupurile și canalele de codare din grupuri.

    2. Mutați mouse-ul pe grup.

    3. Faceți clic lângă numele grupului pentru a elimina toate camerele din grup.

Editarea parametrilor canalului

Editați numele, tipul fluxului, tipul protocolului și alți parametri ai canalelor importate într-un grup în clientul Guarding Vision.

Ștergere grup

Ștergeți un grup și resursele pe care le conține din clientul desktop Guarding Vision atunci când nu mai aveți nevoie de acesta.

Cuprins

Pași