Slett gruppe
Slett en gruppe og ressursene den inneholder fra Guarding Vision-skrivebordsklienten når du ikke lenger trenger den.
Du kan slette gruppen ved behov.
Følg trinnene nedenfor for å slette gruppen.
Trinn
-
Klikk på Enhetsbehandling → Gruppe for å gå til siden for gruppebehandling.
-
Slett gruppen.
- Velg gruppen og klikk på sletteikonen.
- Flytt musen til gruppen og klikk på sletteikonen.
Den valgte gruppen og ressursene i den vil bli slettet.
Guarding Vision Hjelpsenter