Fjern kanal fra gruppe
Fjern tilføyde kodingskanaler fra en gruppe, enkeltvis eller alle samtidig, i Guarding Vision-klienten.
Du kan fjerne de tilføyde kanalene fra gruppen.
Utfør følgende trinn for å fjerne de tilføyde kanalene fra gruppen. Her bruker vi en kodingskanal som eksempel.
Trinn
-
Klikk på Enhetsadministrasjon → Gruppe for å åpne siden for gruppeadministrasjon.
Alle de tilføyde gruppene vises til venstre.
-
Klikk på Kodingskanal i gruppen.
Kodingskanalene som er importert til gruppen, vises.
-
Velg kodingskanalen og klikk på Slett for å fjerne kameraet fra gruppen.
-
Valgfritt: Fjern alle kodingskanalene fra gruppen.
-
Klikk på Importer.
Alle gruppene og kodingskanalene i gruppene vises.
-
Flytt musen til gruppen.
-
Klikk i nærheten av gruppenavnet for å fjerne alle kameraene fra gruppen.
-
Guarding Vision Hjelpsenter