LogoGuarding Vision Helpcentrum
LogoGuarding Vision Helpcentrum
Website - Homepage
iOS-mobiele client
Overzicht
Hoofdstuk 2 Servicebeheer
Gebruikersregistratie en aanmelding
Apparaatbeheer
Groepsbeheer
Cloud P2P
Live-weergave
Configuratie van externe opslag
Externe weergave
Videobestanden downloaden
Gebeurtenisconfiguratie
Gebeurteniscentrum
Kaartbeheer
Videostream doorsturen via streaming-mediaserver
Videowall
Statistieken
Gegevens ophalen
AI-dashboard
Beveiligingsbedieningspaneel
Pyronix-bedieningspaneel
Personenbeheer
Organisatie toevoegenEén persoon toevoegenPersoonidentificatiegegevens importeren en exporterenPersoonsinformatie ophalen van toegangscontroleapparaatPersonen verplaatsen naar een andere organisatieKaarten in bulk uitgeven aan personenKaartverlies meldenResourcestatistieken bekijken
Toegangscontrole
Tijd en aanwezigheid
Video-intercom
Alarm voor gezichtsvergelijking weergeven
Topologiebeheer
Hoofdstuk 19 Logboekzoekopdracht
Gebruikersbeheer
Hoofdstuk 22 Accountbeheer
Systeemconfiguratie
Hoofdstuk 22 Bediening en onderhoud
GebruikershandleidingDesktopclientPersonenbeheer

Kaartverlies melden

Meld een verloren kaart om de toegangsautorisatie te deactiveren en annuleer de melding optioneel wanneer de kaart is teruggevonden.

Als de persoon zijn of haar kaart heeft verloren, kunt u het kaartverlies melden zodat de bijbehorende toegangsautorisatie van de kaart inactief wordt.

  1. Open de module Persoon.

  2. Selecteer de persoon voor wie u het kaartverlies wilt melden en klik op Bewerken om het venster Persoon bewerken te openen.

  3. Klik in het paneel Legitimatiemiddel → Kaart op het pictogram op de toegevoegde kaart om deze kaart als verloren in te stellen.

    Na het melden van het kaartverlies is de toegangsautorisatie van deze kaart ongeldig en inactief. Andere personen die deze kaart in handen krijgen, kunnen de deuren niet openen door de verloren kaart te scannen.

  4. Optioneel: Als de verloren kaart wordt teruggevonden, kunt u op het pictogram klikken om de melding te annuleren.

    Na het annuleren van de verliesmelding is de toegangsautorisatie van de persoon weer geldig en actief.

  5. Als de verloren kaart is toegevoegd aan een toegangsgroep en de toegangsgroep al is toegepast op het apparaat, verschijnt er na het melden of annuleren van het kaartverlies een venster dat u verzoekt de wijzigingen toe te passen op het apparaat. Nadat de wijzigingen op het apparaat zijn toegepast, worden ze van kracht.

Kaarten in bulk uitgeven aan personen

Geef toegangskaarten aan meerdere personen tegelijk uit met behulp van de functie Kaarten in bulk uitgeven in de module Personen.

Resourcestatistieken bekijken

Bekijk en vergelijk het aantal persoons- en inloggegevensbronnen tussen de client en het apparaat om succesvolle toepassing te verifiëren.