Usuń grupę
Usuń grupę i zasoby, które zawiera, z klienta desktopowego Guarding Vision, gdy nie są już potrzebne.
W razie potrzeby można usunąć grupę.
Aby usunąć grupę, wykonaj poniższe kroki.
Kroki
-
Kliknij Zarządzanie urządzeniami → Grupa, aby przejść do strony zarządzania grupami.
-
Usuń grupę.
- Wybierz grupę i kliknij ikonę usuwania.
- Przesuń wskaźnik myszy na grupę i kliknij ikonę usuwania.
Wybrana grupa i zawarte w niej zasoby zostaną usunięte.
Centrum pomocy Guarding Vision