LogoCentrum pomocy Guarding Vision
LogoCentrum pomocy Guarding Vision
Strona główna
Klient mobilny iOS
Przegląd
Rozdział 2 Zarządzanie usługą
Rejestracja i logowanie użytkownika
Zarządzanie urządzeniami
Zarządzanie grupami
Dodawanie grupyImportowanie zasobów do grupyEdytowanie parametrów kanałuUsuwanie kanału z grupyUsuń grupę
Cloud P2P
Podgląd na żywo
Konfiguracja magazynu zdalnego
Odtwarzanie zdalne
Pobieranie plików wideo
Konfiguracja zdarzeń
Centrum zdarzeń
Zarządzanie mapami
Przekazywanie strumienia wideo przez serwer multimedialny strumieniowania
Ściana wideo
Statystyki
Pobieranie danych
Panel AI
Panel sterowania zabezpieczeń
Panel sterowania Pyronix
Zarządzanie osobami
Kontrola dostępu
Czas i obecność
Wideodomofon
Wyświetlanie alarmu porównania zdjęć twarzy
Zarządzanie topologią
Rozdział 19 Wyszukiwanie dzienników
Zarządzanie użytkownikami
Rozdział 22 Zarządzanie kontami
Konfiguracja systemu
Rozdział 22 Obsługa i konserwacja
Podręcznik użytkownikaKlient na komputerZarządzanie grupami

Usuwanie kanału z grupy

Usuwaj dodane kanały kodowania z grupy, pojedynczo lub wszystkie naraz, w kliencie Guarding Vision.

Możesz usunąć dodane kanały z grupy.

Wykonaj poniższe kroki, aby usunąć dodane kanały z grupy. Jako przykład przyjmujemy kanał kodowania.

Kroki

  1. Kliknij Zarządzanie urządzeniami → Grupa, aby przejść do strony zarządzania grupami.

    Wszystkie dodane grupy są wyświetlane po lewej stronie.

  2. Kliknij Kanał kodowania w grupie.

    Wyświetlone zostaną kanały kodowania zaimportowane do grupy.

  3. Wybierz kanał kodowania i kliknij Usuń, aby usunąć kamerę z grupy.

  4. Opcjonalnie: Usuń wszystkie kanały kodowania z grupy.

    1. Kliknij Importuj.

      Wyświetlone zostaną wszystkie grupy oraz kanały kodowania w tych grupach.

    2. Przesuń wskaźnik myszy na grupę.

    3. Kliknij obok nazwy grupy, aby usunąć wszystkie kamery z grupy.

Edytowanie parametrów kanału

Edytuj nazwę, typ strumienia, typ protokołu i inne parametry kanałów zaimportowanych do grupy w kliencie Guarding Vision.

Usuń grupę

Usuń grupę i zasoby, które zawiera, z klienta desktopowego Guarding Vision, gdy nie są już potrzebne.

Spis treści

Kroki